RUSH Delivery prisustvovao Parcel+Post Expo konferenciji u Frankfurtu

RUSH-Delivery-na-konferenciji-u-Frankfurtu-oktobar-2022

Mi u RUSH-u ne gubimo vreme. Trudimo se da redovno unapređujemo kvalitet svojih usluga dostave. Pratimo sve moguće prilike da pospešimo vašu prodaju.
Zašto? Odgovor je jednostavan – Svaki vaš napredak naša je nova preporuka.

Zato je deo RUSH Delivery tima ove nedelje prisustvovao konferenciji Parcel+Post Expo u Frankfurtu.
Videli smo mnogo noviih eko vozila za dostavu, a neke od njih smo i isprobali ;).

 

Milan-u-Frankfurtu-na-konferenciji

 

Ovaj događaj je na jednom mestu okupio sve vodeće firme koje se bave isporukom paketa, logistikom e-trgovine i poštanskom industrijom. Učestvovalo je preko 250 izlagača iz celog sveta predstavljajući najnovije tehnologije i inovacije koje unapređuju našu industriju.

Eko-vozila-inovacije-RUSH-Delivery

Konferencija iz godine u godinu postaje sve obuhvatnija i značajnija, privlačeći publiku od 4.000+ vodećih kompanija iz 100 zemalja. Ovogodišnja konferencija u Frankfurtu bila je idealna prilika za nas da vidimo najnovije ideje i inovacije i izgradimo poslovne odnose na globalnom nivou.

Music: Meaning by Vlad Gluschenko is licensed under a Creative Commons License. https://lnkd.in/fB8JX76… https://lnkd.in/e45ZdBR Support by RFM – NCM: https://bit.ly/3TreYyc

Želite da sarađujete sa RUSH-om?

RUSH Delivery nudi najkvalitetnije uslove i fleksibilne saradnje.

RUSH Delivery je inovativna startap kompanija u sektoru logistike koja nudi najsavremenije uslove rada i saradnje u zemlji. Postanite deo RUSH Delivery kompanije i pridružite nam se u daljem razvoju ovog tržišta u zemlji.