O NAMA

Najbrža ekološka kurirska služba za vaš biznis

ZAŠTO RUSH DELIVERY?

Dostava za 30 minuta od trenutka poručivanja

Čuvamo vaše proizvode u RUSH magacinima

Vršimo dostavu svakog dana od 09 do 21h

Ekološki smo svesni - Naši kuriri voze električne bicikle

Naši tim čine profesionalci iz oblasti dostave i biznisa

Naša misija

Naš pristup je potpuno drugačiji od konkurencije i bazira se na otkrivanju i otklanjanju svake vrste rizika koji bi mogao ugroziti vaše poslovanje.

Svi članovi RUSH Delivery tima imaju dugi niz godina iskustva u kurirskim službama i sektoru logistike. Sa tim iskustvom, potpuno smo upoznati sa problemima sa kojima se suočavaju klijenti i dostavljači u gradovima.

U kreiranju naše misije, vodili smo se željom da rešimo jedan od ključnih problema sektora – zagađenje životne sredine. Naša kompanija je potpuno ekološka i posvećenja očuvanju okoline u kojoj naši građani žive. Zbog toga, svaka naša dostava je efikasna, odgovorna i bazirana na ideji da su građani i okolina uvek na prvom mestu.

Naša vozila su EKOLOŠKA

RUSH Delivery koristi isključivo EKO vozila, čime u potpunosti doprinosi smanjenju izduvnih gasova i zaštiti životne sredine u gradovima u kojima operiše.

Zbog prevelike potrošnje fosilnih goriva u sektoru logistike, celokupan sektor se smatra jednim od najvećih zagađivača u velikim sredinama. Zbog toga, odlučili smo da naša vozila isključivo budu električna i da ne ne emituju nikakve vrste CO2.

Trenutno, vozni park RUSH Delivery-ja čine električni bicikli visokih performansi, a u budućnosti, RUSH planira da nabavi električne skutere i automobile kako bi se u potpunosti prilagodio zahtevima klijenata.

Želite da sarađujete sa RUSH-om?

RUSH Delivery nudi najkvalitetnije uslove i fleksibilne saradnje.

RUSH Delivery je inovativna startap kompanija u sektoru logistike koja nudi najsavremenije uslove rada i saradnje u zemlji. Postanite deo RUSH Delivery kompanije i pridružite nam se u daljem razvoju ovog tržišta u zemlji.